Μπαρτζώκας: «Κερδίζουμε ή χάνουμε θα προχωράμε μπροστά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια στη Ρωσία (10/11, 19:00) και στάθηκε στην αγωνιστική άνοδο της Μπασκόνια στα τελευταία παιχνίδια.

Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός της Χίμκι δήλωσε ότι «από τότε που άλλαξαν προπονητή και μετά τη πρώτη του ήττα, κέρδισαν δύο παιχνίδια στον πόντο. Με τον Παναθηναϊκό και με την Μάλαγα. Σίγουρα η Μπασκόνια έχει καλύτερη ψυχολογία και δίχως αμφιβολία διαθέτει ποιότητα και καλό ρόστερ».

Και συνέχισε: «Αυτό σημαίνει ότι θα παίξουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η Μπασκόνια είναι η κλασσική ισπανική ομάδα που στηρίζεται στον ρυθμό. Πρέπει εμείς να ελέγξουμε τον ρυθμό , τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε τα λάθη μας».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατέληξε λέγοντας ότι «ακολουθούμε την φιλοσοφία μας. Οτιδήποτε και αν συμβαίνει, χάνουμε-κερδίζουμε, πρέπει να το ξεχνάμε και να προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι. Περιμένω να παίξουμε δυνατά kai όπως κάθε ματς της EuroLeague, έτσι και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο».

Πηγή: gazzeta.gr