Μπαρτζώκας: «Όπως παίξαμε αξίζαμε να χάσουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως η ήττα ήρθε δίκαια από την Μπασκόνια.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Συγχαρητήρια στη Μπασκόνια. Άξιζε να κερδίσει. Για μας, το δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πραγματικά άσχημα. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και βγήκαμε από το σχέδιο μας. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να έχουμε καλή εκτέλεση στην επίθεση, να γυρίσουμε την μπάλα και να βρούμε τους ανοικτούς παίκτες. Είναι κάτι που κάναμε στο πρώτο δεκάλεπτο, και γι ‘αυτό προηγούμασταν. Αλλά για κάποιο λόγο, στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο, πέσαμε και δώσαμε στη Μπασκόνια την ευκαιρία να τρέξει στην επίθεση, που είναι το παιχνίδι τους, και να σουτάρει από το τρίποντο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έτσι το παιχνίδι τελείωσε. Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι μας στο EuroLeague, στο Μιλάνο. Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα».

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας: «Η βαθμολογία μας στα πλέι-οφ δεν έχει ολοκληρωθεί. Πρέπει να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι και σήμερα, για δύο δεκάλεπτα, δεν το κάναμε. Με τον τρόπο που παίξαμε, αξίζαμε να χάσουμε».

Πηγή: gazzeta.gr