Μόλις στο 3ο λεπτό η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με το σουτ του Λενγκλέ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μέσι και την αδυναμία της ομάδας να απομακρύνει, το οποίο κόντραρε σε αντίπαλο και πήγε οριζόντιο δοκάρι και δίχτυα (1-0). Το γρήγορο γκολ είχε ως συνέπεια οι Μπλαουγκράνα να μην ανεβάσουν ρυθμό και μέσα σε αυτό το κλίμα… βαρεμάρας, ήρθε το λάθος του Τερ Στέγκεν (σπάνιο) μετά το φάουλ του Μίτσελ, στο 15′, για να γίνει το 1-1 από τον Ολίβας. Η Βαγιαδολίδ βρέθηκε να έχει ισοφαρίσει χωρίς να έχει κάνει κάτι σημαντικό, αλλά αυτό το 1-1 δε θα έμενε για πολύ… Στο 29′ ο Μέσι σήκωσε ωραία για τον Βιδάλ και αυτός τελείωσε όπως έπρεπε τη φάση γράφοντας το 2-1, για να ακολουθήσει λίγα λεπτά μετά, στο 34′, το 3-1 από την εκτέλεση φάουλ του Αργεντίνου.
Περισσότερα σε λίγο…
Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Βιδάλ, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ανσού Φατί, Μέσι, Σουάρες.
Βαγιαδολίδ (Σέρχιο): Μασίπ, Πόρο, Ολίβας, Χοακίν, Μπάρμπα, Νάτσο Μαρτίνεθ, Οσκαρ Πλάνο, Μίτσελ, Ανουάρ, Βάλντο Ρούμπιο, Γκουαρδιόλα.











