Μπλέιζερς-Ουίζαρντς 92-106

Με τον Μπράντλεϊ Μπιλ να κάνει μαγική εμφάνιση φτάνοντας τους 51 πόντους οι Ουίζαρντς πέρασαν από το Πόρτλαντ, επικρατώντας των Μπλέιζερς με 106-92.

Μπράντλεϊ Μπιλ από άλλον πλανήτη στο Πόρτλαντ. Ο άσος των Ουίζαρντς ήταν μαγικός και με τους 51 πόντους που πέτυχε οδήγησε τους… μάγους στη νίκη επί των Μπλέιζερς με 106-92. Μια νίκη που φέρνει πλέον και τις δύο ομάδες στο 13-11. Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν παράσταση για έναν ρόλο, καθώς ο Μπιλ είχε 16/25 δίποντα, 5/12 τρίποντα και 4/5 βολές και συνολικά 51 πόντους.

Δίπλα του για τους νικητές οι Ούμπρε με 14 και Σκοτ με 10. Για τους ηττημένους ο Λίλαρντ είχε 30, ο Νούρκιτς 15 και ο Μακόλουμ 14, αλλά μπροστά σε τέτοιον Μπιλ, δεν έφταναν για να πετύχουν οι Μπλέιζερς κάτι παραπάνω.

Πηγή: gazzeta.gr