Μπορούσε και τη νίκη ο Αμπελωνιακός
Με το βαθμό της ισοπαλίας ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Αμπελωνιακός για το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής κατηγορίας απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων με σκορ 1 – 1. Χάθηκε βέβαια ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση με τη τις δυνατές μονομαχίες να “δεσπόζουν” στον αγωνιστικό χώρο.
Γρήγορα θα ξεχαστεί το πρώτο μέρος, μιας και το κακό θέαμα δεν ενθουσίασε κανέναν. Σκληρές μάχες και ποδόσφαιρο χωρίς κάποιο πλάνο ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα το γήπεδο και ο Πολύζος, στο 62′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Τρικάλων με κοντινή προβολή ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.
Αντιγραφή είχαμε στο 69ο λεπτό, αλλά σε διαφορετικές εστίες, όταν ο Κόλα με κοντινή προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίδια κάνοντας το 1 – 1. Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει από τη Λάρισα αγωνιζόμενος και με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.
Τέλος τεράστια ευκαιρία είχε ο Tανάγιας στο 77′ όταν βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό και η μπάλα μπλοκαρίστηκε
Η Συνθεση
Αμπελωνιακός (Γιάννης Γκαμπέτας): Παπαδόπουλος, Γκαμπέτας (46′ Κούρος), Τζαρτζάνης, Κομισόπουλος, Πολύζος, Φλέγγας, Πασχαλίδης, Μεζίνι (70′ Αλεξανδρής), Κόκκινος (75′ Tανάγιας), Ρόκα, Κακαβίτσης











