Μπρέντφορντ: Η FA καλεί τον Τόνεϊ σε απολογία για παραβίαση κανόνων στοιχηματισμού 232 φορές

Η FA κάλεσε σε απολογία τον αρχηγό της Μπρέντφορντ, Ίβαν Τόνεϊ, για παραβίαση κανόνων στοιχηματισμού 232 φορές, δραστηριότητα που χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.

Ο αρχηγός της Μπρέντφορντ, Ίβαν Τόνεϊ, κλήθηκε σε απολογία από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) στις 24 Νοεμβρίου, λόγω ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας.

Στην ενημέρωσή της η FA αναφέρει πως ο 26χρονος επιθετικός κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού, που ισχύουν για τους ποδοσφαιριστές, 232 φορές.


Το διάστημα που ερευνά η Ομοσπονδία είναι από τις 25 Φεβρουαρίου 2017 μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2021. Το διάστημα εκείνο ο Άγγλος έχει αγωνιστεί στις Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Γουίγκαν, Πίτερμπορο και Μπρέντφορντ.



Πηγή: Sport24.gr