Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Πρόβα για τις μάχες με Αγροτικό Αστέρα

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δίνει το Σάββατο (18/9) ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου θα υποδεχτεί στο Δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας, στις 5.30 το απόγευμα τον Αγροτικό Αστέρα, τον οποίο θα βρει στον δρόμο της και στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αγωνιστικά, ο τεχνικός των «πράσινων» δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κιρκιλιανίδη, Κίτσας και Κατράνα που βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης (από Δευτέρα θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς), όπως και τον Πέικο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πηγή: Kerkidasport

Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης:

Δόξα Δράμας: Πυρά κατά της ΕΕΑ – «Ντροπή σας, παίζετε με την ιστορία μας»

Ηρακλής: Η ΕΕΑ επικύρωσε την «επιστροφή» του Γηραιού

Καλλιθέα: Έγινε το «μπαμ» με Μουνιέ! – Μεταγραφικό ντεμαράζ

ΑΟ Υπάτου: Ενεργοποιήθηκε η «βόμβα» με Ποτουρίδη!

Ρόδος: Έξαλλοι στο νησί με την ΕΕΑ – Οι επόμενες κινήσεις

ΕΕΑ: Η επίσημη ενημέρωση – Γι’ αυτό κόπηκε η Δόξα Δράμας

The post Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Πρόβα για τις μάχες με Αγροτικό Αστέρα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com