Νέα πρόσωπα στις προπονήσεις

Με τέσσερα νέα πρόσωπα καθώς επίσης και με ένα σύνθημα – αφίσα θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα με την ανδρική ομάδα θα προπονούνται οι Γκαμπέτας, Τσιάρας, Παπαϊωάννου και Γκαλίτσιος ύστερα από σχετική οδηγία του Κρις Κόουλμαν, ο οποίος θέλει να τους δει προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον τους στην ομάδα. Βέβαια ο Ουαλός τεχνικός θα έχει την δυνατότητα να τους δει αγωνιζόμενους και στο φιλικό που έχει προγραμματισθεί με την ομάδα του Τυρνάβου στις 22 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της ΑΕΛ στα Δέντρα.

Εν τω μεταξύ πριν αρκετές μέρες είχε γίνει γνωστό πως ο νέος τεχνικός ηγέτης της Τσέλσι, Βίλα Μπόας, «κρέμασε» στα αποδυτήρια της ομάδας του αφίσα των παικτών της Γιουνάιντετ να πανηγυρίζουν τον τίτλο του πρωταθλήματος, παρακινώντας έτσι τους ποδοσφαιριστές του για σκληρή δουλεία, έτσι λοιπόν και ο Κρις Κόουλμαν ανάρτησε στον τοίχο των αποδυτηρίων ένα εφευρετικό σλόγκαν που λέει: «Leave your EGOS outside». Που σημαίνει: «Αφήστε έξω τον εγωισμό σας».