Νέο βίντεο από την επίθεση στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (vid)

Νέα πλάνα από την επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ στον σύνδεσμο των φίλων του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια και όπως φαίνεται παραλίγο να είχαμε σύρραξη μεταξύ των δύο πλευρών.

Νέο βίντεο από τα επεισόδια μεταξύ ΑΕΚτζήδων-ΠΑΟΚτσήδων, αυτή την φορά από την είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα είδε το φως της δημοσιότητας. Αρχικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βγήκαν έξω από τον σύνδεσμο και πέταξαν φωτοβολίδες προς τους αντίστοιχους της ΑΕΚ, με τους οπαδούς της Ένωσης στη συνέχεια να κάνουν ντου, χωρίς όμως επιτυχία, για να μπουν στον σύνδεσμο.  

Ευτυχώς για όλους μας δεν υπήρξε επαφή των χούλιγκαν γιατί διαφορετικά δεν αποκλείεται να είχαμε ακόμα και θύματα. Τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει βίντεο από την επίθεση που έδειχνε τους οπαδούς της ΑΕΚ να κάνουν ντου στον σύνδεσμο. 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr