Νίκη… αφιέρωση!

Έχει πάρει τα πάνω του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ο οποίος υποδέχτηκε την Αναγέννηση Άρτας, παίρνοντας τελικά την νίκη με 1 – 0. Μία νίκη που αφιέρωσαν οι ποδοσφαιριστές στον συμπαίκτη τους που τραυματίστηκε σοβαρά, Φώτη Γκουντρουμπή.

Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν κυρίως αναγνωριστικά με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, όταν ο Καραγιάννης από πλεονεκτική θέση έκανε την κεφαλιά, όμως δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η επόμενη φάση όμως ήταν γκολ. Για τους γηπεδούχους. Μετά από φάση διαρκείας στην εστία της Αναγέννησης Άρτας, ο Μπαλής έβγαλε με το κεφάλι για τον Χάμο και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου γκολκίπερ, “ανοίγοντας” με αυτόν τον τρόπο το σκορ για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ο τρόπος τους ήταν ανορθόδοξος και κατάφεραν σε ολόκληρο το ματς να απειλήσουν μόνο μία φορά. Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σίδερης βρήκε ελεύθερο χρόνο και χώρο, δεν δίστασε, επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Νούσιας ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Ενώ η τελευταία φάση του αγώνα ήρθε στο 59΄όταν ο σκόρερ Χάμος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Με το τελικό σκορ να είναι το 1 – 0 και τους γηπεδούχους να αφιερώνουν αυτή την νίκη στον συμπαίκτη τους…

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ - ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΩΤΗ

 

Οι Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μάντζιος, Νάνος (68’ Καλφούντζος) Μπαλής, Χάμος, Καραγκούνης (82’ Σενκάι), Παπαιωάννου (76’ Κουλτσιάκης).

Αναγέννηση Αρτας (Δημήτρης Γεωργίου): Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλέιου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (73’ Βερλέκης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Σιδέρης.