Νίκη γοήτρου για τον Ηρακλή Λάρισας
Ένα δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης με τον Ηρακλή Λάρισας να υποδέχεται έναν άλλο Ηρακλή, αυτόν της Χάλκης.
Η αναμέτρηση περιείχε πολλές σκληρές φάσεις τόσο από τους γηπεδούχους όσο και από τους φιλοξενούμενους.
Το παιχνίδι τελείωσε με νικητή τον Ηρακλή αυτόν της Λάρισας αφού ήταν πιο ψύχραιμος στις φάσεις που του παρουσιάστηκαν και με δεινούς σκόρερ τους Τριανταφυλλόπουλο και Φουσίκα ο Ηρακλής έφτασε την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣΛ.
Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ανήκει στους φιλοξενούμενους αφού στο 12ο λεπτό ο Τσιλιάκος έπιασε ένα σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαγαζιώτη.
Στο 23ο λεπτό ο Παπαδημητρίου και πάλι για τους φιλοξενούμενους έκανε το σουτ με τον Μαγαζιώτη όμως να του λέει « όχι » και να πιάνει δύσκολα την μπάλα.
Στο 38ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή φάση των γηπεδούχων όταν από την μικρή περιοχή ο Θεοδώρου σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φαρμάκα με τον Ηρακλή να φτάνει κοντά στο γκολ και κατά πως φαίνεται αυτήν ήταν η προειδοποίηση για το τι θα συνέβαινε στο παιχνίδι.
Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 52ο λεπτό να κάνει το 1 – 0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς αφού ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων μετά από όμορφη σέντρα του Μιχάλη Κουρούμαλου.
Στο 69ο λεπτό ο Σωκράτης Κολομητρούσης ήρθε αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Φαρμάκα, με τον γκολκίπερ της Χάλκης να του λέει « όχι » χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια αφού ο Δημόπουλος με το σουτ που έκανε δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαγαζιώτη.
Την νίκη για τους γηπεδούχους σφράγισε στο 93ο λεπτό ο Παναγιώτης Φουσίκας με κοντινή προβολή κατακτώντας έτσι την τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια για τον σύλλογο του Ηρακλή Λάρισας.
Most Valuable Player… Μιχάλης Κουρούμαλος
Απλά τα έκανε όλα! Έκόβε, μάρκαρε αλλά ήταν και αυτός που έκανε την σέντρα στον Τριανταφυλλόπουλο για να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι. Με τις δυνάμεις που είχε ανέβαζε ολοένα και παραπάνω την ομάδα του και ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στα γήπεδα του νομού.
Οι Συνθέσεις
Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Κασνακούδης, Φιλίππου (80′ Βράνας), Κοτούμπας, Μούτσα, Κουρούμαλος, Τριανταφυλλόπουλος (58′ Τσέλιγκας), Θεοδώρου, Φουσίκας, Κολομητρούσης, Κόλλιας (65′ Χατζής).
Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης (78′ Τσιλιάκος Γ.), Τσίρκας, Αλμυρούλης, Μάνης (61′ Δημόπουλος), Τσιλιάκος Α., Βογιατζής Χ., Κουσιώρας, Παπαδημητρίου, Βογιατζής Σ.
Διαιτητική Τριπλέτα
Αναστασίου Η., Ντούρμα, Καραγιάννης


















