Νίκη η Νις, πρώτο γκολ οι Ντεπάι & Παγέτ

Η Νις νίκησε 1-0 τη Σεντ-Ετιέν και διατηρήθηκε στην 2η θέση μαζί με τη Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ ο Μέμφις Ντεπάι πέτυχε το παρθενικό με τη Λιόν, αλλά και ο Ντιμιτρί Παγέτ μετά την επιστροφή του στη Μαρσέιγ.

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Νις, καθώς χάρη στο γκολ του Ουιλάν Σιπριάν νίκησε 1-0 τη Σεντ-Ετιέν στη Νίκαια και έτσι διατηρήθηκε στην 2η θέση μαζί με την Παρί Σεν-Ζερμέν, 3 βαθμούς πίσω απ’τη Μονακό.

Η Λιόν νίκησε 4-0 τη Νανσί, με τον Μέμφις Ντεπάι να διαμορφώνει το τελικό σκορ με το παρθενικό του τέρμα με τους “λιονέ”, για τους οποίους σκόραραν επίσης οι Ματιέ Βαλμπουενά, Ναμπίλ Φεκίρ και Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Μετά τον Ντεπάι, το πρώτο του γκολ πέτυχε και ο Ντιμιτρί Παγέτ με τη Μαρσέιγ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στη νίκη επί της Γκινγκάμπ στο “Vélodrome”, με τον Μπαφετιμπί Γκομίς να έχει ανοίξει το σκορ με το 14ο τέρμα του.