Νίκη και 5άδα για το Αρμένιο!
Νίκη που την φέρνει στις πρώτες προνομιούχες θέσεις και συγκεκριμένα την πέμπτη θέση πήρε η Δόξα Αρμενίου καθώς επικράτησε με 1 – 0 του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων στο γήπεδο του Αρμενίου και πλέον βλέπει ακόμη πιο αισιόδοξα την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στο 20ο λεπτό της συνάντησης ο Καλλιώρας για τους φιλοξενούμενους βρέθηκε απέναντι από τον Καρακυρίτση όμως το σουτ που έκανε ο επιθετικός των Χαλκιάδων, κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Αρμενίου.
Πέντε λεπτά μετά, ο Πρασσάς για το Αρμένιο τροφοδότησε τον Καραμποτάκη με τον τελευταίο που βγήκε απέναντι από τον Παλαμίδα και το σουτ που έκανε ο επιθετικός των γηπεδούχων κατάφερε να εξουδετερώσει ο γκολκίπερ των Χαλκιάδων.
Δύο λεπτά μετά, οι ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων απείλησαν και πάλι με τον Κουτσικόπουλο να κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση και να μην μπορεί να βρίσκει στόχο καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Καρακυρίτση.
Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 75ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ καθώς ο Δημήτρης Ντίνας βρήκε ωραία τον Παπαδημητρίου που από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παλαμίδα και έκανε το 1 – 0 για την Δόξα Αρμενίου.
Στο 85ο λεπτό της συνάντησης ο Χότζα για την Δόξα Αρμενίου βρήκε δίχτυα ωστόσο, το τέρμα ακυρώθηκε από τον βοηθό καταλογίζοντας το ως οφ σάιντ και έτσι παρέμεινε το 1 – 0 για τους γηπεδούχους.
Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι από τον κ. Κυρίτση καθώς θεωρούν πως υπήρχε τράβηγμα της φανέλας στον Αρβανιτοζήση μέσα στην περιοχή.
Παράλληλα, η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του κ. Κυρίτση και συγκεκριμένα για την φάση του 87ου λεπτού που ζήτησαν πέναλτι.
Οι Συνθέσεις
Δόξα Αρμενίου (Γιώργος Κουτέρης): Καρακυρίτσης, Ρουμπιές, Ντίνας, Ρενάτο, Δάλλας, Γκέκας, Παπαδημητρίου (85′ Μπανταγκιώμης), Γκόντας, Πρασσάς (80′ Ηλίας), Χότζα, Καραμποτάκης.
Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Γιώργος Αλεξίου): Παλαμίδας, Ρωμάνης, Κυριάκου, Χάμος, Κουτσικόπουλος Χ. (82′ Μαργαριτόπουλος), Μαμάτσας, Νασιούλας, Μητσόπουλος, Καλλιώρας, Κουτσικόπουλος Αχ. (65′ Αποστολίδης), Αρβανιτοζήσης.
Διαιτητική Τριπλέτα
Κυρίτσης, Μπλιώνας, Γκρέτσης













