Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για Πλατύκαμπο

Τα δύο νεαρότερα συγκροτήματα αγωνίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Πλατυκάμπου, με την τοπική ΠΑΕΔ να φιλοξενεί τον Φιλοκτήτη σε ένα παιχνίδι όπου το ψύχος και τα νεύρα είχαν τον πρώτο λόγο στον αγωνιστικό χώρο, με τον άρχοντα της αναμέτρησης κύριο Τσιτσανούδη να διακόπτει το παιχνίδι ούτε λίγο ούτε πολύ 9(!) φορές.

Στο καθαρά αγωνισιτικό κομμάτι, η ομάδα του Πλατυκάμπου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού με γκολ – χτύπημα φάουλ του Φαρμάκα από τα 30 μέτρα κατάφερε και πήρε το τρίποντο απέναντι σε ένα εκ των φαβορί της κατηγορίας για άνοδο.

Στα αξιοσημείωτα είναι οι λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες εκατέρωθεν.

Το Φιλμ του Αγώνα

28’ Ο Νούσιος έκανε μια συρτή σέντρα παράλληλη στην εστία, με αυτήν να περνά και να καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι και στα πόδια του Σιμψίρη, ο οποίος από κοντά κάνει κακό κοντρόλ, αδυνατώντας να πλασάρει στην κενή εστία.

45’ 1 – 0 Ο Φαρμάκας θα εκτελέσει απευθείας χτύπημα φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Καρακώστα, γράφοντας το 1 – 0.

77’ Ο Λούγκος εκτελεί ένα φάουλ από την ίδια ακριβώς θέση από όπου σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο ο Φαρμάκας, με την μπάλα όμως να «ξυρίζει» την πάνω πλευρά του δεξί «Γ» του Κουκουτσή και εν συνεχεία να περνά άουτ.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Σωτήρης Κυρίτσης): Κουκούτσης, Μαγκίνης (44’ Ζάχος), Αποστόλου, Γκόγκας, Πρίφτι, Βλασίδης, Κατσαμάκος, Παπαστεργίου, Καρκαντάς (87’ Γουργιώτης), Φαρμάκας (73’ Περδικούλης), Κολοβός.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Μίλτος Ζιάκας): Καρακώστας, Πλατσάς, Σουλιώτης, Ευαγγελούλης, Σιμψίρης, Ζυγοροδήμος, Λούγκος, Νούσιος, Λίταινας, Παυλόπουλος, Πενίκης (56’ Τσιανάκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Αρχοντής, Μάνος.