Ναυπακτιακός Αστέρας: Ανέλαβε τα ηνία ο Μίχος

Νέα σελίδα για τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Νέος πρόεδρος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ,πρώην προπονητής , πρώην γενικός διευθυντής αλλά και ένας άνθρωπος ο οποίος αν κοιτάξουμε προς τα πίσω έχει λείψει ελάχιστα από τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Μετά την αβεβαιότητα που υπήρχε και μας είχε ενημερώσει ο τέως πρόεδρος κ. Στάικος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Nafpaktianews.gr περνάμε στην νέα εποχή για τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Νέο διοικητικό συμβούλιο αλλά και με την στήριξη του τέους προέδρου ο Ναυπακτιακός ξεκινά το σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Μίχος γνωρίζει καλά τον Ναυπακτιακό αλλά και όπως θα δείτε στις δηλώσεις έχει πλάνο και είναι έτοιμος να δημιουργήσει το νέο Ναυπακτιακό Αστέρα. Αυτές τις δύσκολες εποχές χρειάζεται η στήριξη του κόσμου κάτι που ζήτησε και ο κ. Στάικος στις δηλώσεις του.

The post Ναυπακτιακός Αστέρας: Ανέλαβε τα ηνία ο Μίχος appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com