Να “ουρλιάξουν” και την νέα χρονιά!
Με στόχο την άνετη παραμονή, η ομάδα των Λύκων Λάρισας ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις του Φώτη Πλίτση, τις προπονήσεις της ενόψει την νέα χρονιά που θα βρει το συγκρότημα των Λευτέρη Λελέδη και Σάκη Καλαμά και πάλι στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.
Γράφει ο Χρίστος Τζίκας
Φωτογραφίζει ο Δημήτρης Πετρωτός
Μετά από μια επιτυχημένη περσινή σεζόν στον πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, και την νέα χρονιά οι Λύκοι θέλουν να “ουρλιάξουν” δυνατά και έχοντας ως πρώτο στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία, το τεχνικό δίδυμο Λελέδη – Καλαμά ξεκίνησε από σήμερα συστηματικά να δουλεύει ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να παρουσιαστούν έτοιμοι την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Πάνω στην άνετη παραμονή στάθηκε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Χάρης Κοντοτάσιος, τονίζοντας: “Μία νέα χρονιά ξεκινάει και σημαντικό είναι να είναι όλοι καλά με την υγεία τους και δίχως τραυματισμούς. Η ομάδα θέλουμε φέτος να σωθεί άνετα, αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Ο μέσος όρος ηλικίας έχει πέσει αρκετά και προσπαθούμε να βάλουμε νέα παιδιά στην ομάδα. Έχουμε αρκετή όρεξη για δουλειά και κοιτάμε μπροστά στο μέλλον. Γρήγορη παραμονή και ότι φανεί στην πορεία θα το παλέψουμε”.
Στο ίδιο μήκος κύματος, “κινήθηκε” και ο προπονητής του συλλόγου Λευτέρης Λελέδης, λέγοντας: “Το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε τη νέα χρονιά είναι να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο από την περασμένη σεζόν. Χαμηλώσαμε τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, για να μπορούμε και να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Λάρισας. Θέλουμε φέτος να παρουσιάσουμε ωραίο θέαμα και να πετύχουμε όσο πιο δυνατόν γρηγορότερα τη σωτηρία. Αρκετή παίκτες ήρθαν στην ομάδα, αλλά θεωρώ πως είμαστε σχεδόν έτοιμοι για τη νέα χρονιά”.
Γιάννης Αδαμόπουλος: “Θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα”
“Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου τον Λευτέρη και το Σάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Να ευχηθώ σε όλους μας μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Από εκεί και πέρα εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.
Χρήστος Καψάλης: “Θα κυνηγήσουμε το καλύτερο”
“Μία νέα χρονιά ξεκινάει και εμείς βρισκόμαστε εδώ έχοντας αρκετή όρεξη για δουλειά. Ο στόχος που έχουμε θέσει αρχικά είναι μία γρήγορη παραμονή στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄τοπικής κατηγορίας. Εννοείται πως αν φανεί κάτι καλύτερο στην πορεία δεν θα το αρνηθούμε και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό”.
Χρήστος Μήτρος: “Με σκληρή δουλειά”
“Εύχομαι να πάνε όλα καλά και χωρίς τραυματισμούς για τη νέα χρονιά που ξεκινά. Θέλουμε η ομάδα να πάει όσο τον δυνατόν καλύτερα και στο τέλος να πραγματοποιήσουμε ότι στόχους έχουμε θέσει. Από εκεί και πέρα σκληρή δουλειά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.
Οδυσσέας Ντριβαλάς: “Γρήγορα η παραμονή”
“Ξεκινάμε και φέτος την προετοιμασία για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Λάρισας που αναμένεται πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι, όλα αυτά σε ένα πολύ καλό κλίμα. Ο μέσος όρος ηλικίας έχει πέσει φέτος και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και με καλό ποδόσφαιρο αν γίνεται να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε”.
Το Μεταγραφικό “παζάρι”
Ήρθαν: Τσορλιανός (ομάδα Τρικάλων), Γεωργούλας, Μπάτζικας (ομάδα Αθήνας), Αλεξανδρής (Λάρισα ΄88), Μπέρσι (Ανθούπολη), Αδαμόπουλος (Πρωτέας Αχιλλείου), Νότας (Μαυροβούνι), Κουτσογιώργος (Ελεύθερος).
Έφυγαν: Πασχαλίδης (Δόξα Ομορφοχωρίου), Παντέρας (Ελεύθερος), Τσιλιλής (Ελεύθερος), Γουγουλούλης (Α.Ο. Κοιλάδας), Μακρής (Ελεύθερος), Καλογιάννης (Ελευθεριακός), Πιστάλης (Ελευθεραί), Μηλιώνης, Σαλοκανάς, (Ασπίς Αγίου Θωμά), Γρίβας (Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), Κακαρδάκης (Αμπελόκηποι), Κωσταρέλος (Α.Ε. Βουναίνων).




















