Να πετάξει και φέτος ψηλά θέλει ο Αετός…

Μετά από απουσία τριών ποδοσφαιρικών σεζόν, ο Αετός Αμυγδαλέας επέστρεψε στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, θέλοντας όχι μόνο να μείνει εκεί αλλά να κάνει και το βήμα παραπάνω.

Έχοντας πλέον στο πάγκο του τον Βαγγέλη Κώτσιο, ο Αετός Αμυγδαλέας επέστρεψε δυναμικά στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας και πραγματοποιώντας ήδη τέσσερις “πρωτοκλασάτες” μεταγραφές είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Α΄1 τοπική κατηγορία, με την ενίσχυση παρόλα αυτά να μην σταματά εδώ.

Ο Βαγγέλης Κώτσιος και το ποδοσφαιρικό επιτελείο δουλεύουν καθημερινά ούτως ώστε ο Αετός να μην πέσει θύμα έκπληξης στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι των πρώτων θέσεων, με την διοίκηση να είναι διαρκώς δίπλα στην ομάδα, προσφέροντας όλες τις ανέσεις, ανέσεις ανάλογες των επαγγελματικών συλλόγων, με στόχο έναν και μοναδικό. Και φέτος ο Αετός να πετάξει ψηλά…

Το Πάρε – Δώσε

Ήρθαν: Μαυρουδής (ομάδα Καρδίτσας), Παπαδημητρίου Χρ. (Ηρακλής Χάλκης), Καψούρης (Δόξα Αρμενίου), Τέρπος.

Έφυγαν: Αναστασίου (Δόξα Αρμενίου), Καραπέτσιος (ομάδα Αρκαδίας), Παπανικολάου (Χείμαρρος Μαρμαρίνης), Κασιδιάρης (Ελπίς Αγίου Θωμά).

Οι Δηλώσεις

Θανάσης Σιαβάλας (Πρόεδρος): “Με τον βασικό κορμό που κρατήσαμε από πέρυσι και τις κατάλληλες προσθήκες που κάναμε φέτος είμαστε αισιοόδοξοι ενόψει της νέας χρονιάς. Ελπίζουμε και με την πρόσληψη του Βαγγέλη Κώτσιου στον προπονητικό πάγκο να ανέβουμε ένα επίπεδο σαν ομάδα. Καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη υγεία”.

Θανάσης Χονδρογιάννης (Γενικός Αρχηγός): “Καλή χρονιά σε όλους. Φέτος ελπίζουμε σε μια υψηλότερη βαθμολογική θέση για τον Αετό μας και στο τέλος της χρονιάς γιατί όχι να πανηγυρίζουμε την άνοδο μας στην “μεγάλη” κατηγορία του Νομού μας”.

Βαγγέλης Κώτσιος (Προπονητής):

Γιώργος Πολύζος (Ποδοσφαιριστής):

Βασίλης Καψούρης (Ποδοσφαιριστής):

Γιάννης Μαυρουδής (Ποδοσφαριστής):

Η Διοίκηση

Πρόεδρος: Θανάσης Σιαβάρας.
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Παζάρας.
Γενικός Αρχηγός: Θανάσης Χονδρογιάννης.
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Πολύζος.
Ταμίας: Δημήτρης Σιούτας.