«Να προσεγγίσουμε αλλιώς το παιχνίδι με την Τσέλσι»

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Περ Μερτεσάκερ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του εναντίον της Τσέλσι στο κυριακάτικο (5/10) ντέρμπι του Λονδίνου και τόνισε πως θα προσεγγίσουν αλλιώς το παιχνίδι ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ο Μερτεσάκερ τόνισε: «Προφανώς θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή έχουμε αυτοπεποίθηση, την οποία θα πρέπει και να δείξουμε στο γήπεδο. Ξέρουμε πως μπορούμε να τα πάμε καλά σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές. Θα προσεγγίσουμε το ματς διαφορετικά ώστε να μην έχουμε το αποτέλεσμα που είχαμε πέρσι».

Θυμίζουμε πως στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων ήταν τον περασμένο Μάρτιο, με τους «μπλε» να… ισοπεδώνουν τους «κανονιέρηδες» με 6 – 0.