Νεοφώτιστο ντέρμπι στο Πουρνάρι!

Με το δεξί μπήκαν οι Λύκοι στη νέα σεζόν καθώς πέρασαν από τη δύσκολη έδρα του Πουρναρίου κερδίζοντας την Αναγέννηση με 0 – 1.

Στον αγώνα κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος από τις δύο ομάδες που έδειξαν πως θα είναι δύο σημαντικές δυνάμεις φέτος στον 3ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν ιδιαίτερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο και ιδικά μετά το 60′ η Αναγέννηση ανέβασε στροφές ενώ ομάδα των Λύκων οπισθοχώρησε. Στο 85′ οι Λύκοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Τζήκα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88’ μεγάλη ευκαιρία για το Πουρνάρι, με τον Σκύφτα που βγήκε τετ – α – τετ απέναντι στον Κακαρδάκη όμως προσπάθησε να τον τριπλάρει με αποτέλεσμα να βρεθεί σε δύσκολη θέση και να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία.

Και έτσι φτάνουμε στο 90′ + 1′. Ο Τζήκας παίρνει την ωραία πάσα και από κοντά γράφει το 0 – 1 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Πουρναρίου (Μιχάλης Τζιατζιάς): Κρητικός Γ., Κρητικός Β., Μπούφης, Ζαϊρές, Τσιαπλές, Μανιώτης, Δημουλός (45′ Κρητικός Θεοφ.). Παπαρίσης (85’ Κρητικός Μ.) Λευτέρης (75′ Κρητικός Θωμ.) Ζιώγας, Σκύφτας.

Λύκοι Λάρισας (Θανάσης Καλαμάς): Κακαρδάκης, Τζήκας Γιαν., Τζήκας Γιωργ., Κωσταρέλος, Ντριβαλάς, Καραγιώτας, Γουγουλούλης (70′ λ.τ. Δάλλας, (75′ λ.τ.Μέκρας)), Γρίβας, Μήτρος (60΄λ.τ Χατζηαντωνίου), Σπανός, Πασχαλίδης.