Ντέιβις: Έρευνα του ΝΒΑ για το αίτημα ανταλλαγής, κίνδυνος τιμωρίας!

To NBA διεξάγει έρευνα σχετικά με το αίτημα για ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις από τους Πέλικανς.

Ο Άντονι Ντέιβις ζήτησε ανταλλαγή από τους Πέλικανς, μια κίνηση για την οποία το ΝΒΑ ξεκίνησε έρευνα και θα φανεί αν θα τιμωρηθεί ο Unibrow. 

Σύμφωνα με τον Marc Stein ένας άνθρωπος της λίγκας του είπε πως ξεκίνησε η έρευνα για το θέμα Ντέιβις και η διαδικασία προχωράει

Από την πλευρά του ο Άντριαν Βοϊνιαρόφσκι αναφέρει πως το… ανοιχτό αίτημα του Ντέιβις για ανταλλαγή είναι ο λόγος που το ΝΒΑ προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Οι Πέλικανς ήδη ζήτησαν από τη λίγκα να επιληφθεί της κατάστασης και να είναι αυστηρή αναφορικά με το θέμα του tampering στο trade που επρόκειτο να γίνει. Τον προηγούμενο μήνα ο προπονητής των πελεκάνων, Άλβιν Τζέντρι κατηγόρησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ότι προσπάθησε να… πλευρίσει τον Ντέιβις για να τον πείσει να έρθει στους Λέικερς. Βασιλιάς και Ντέιβις έχουν τον ίδιο ατζέντη, τον Ριτς Πολ.

Πηγή: gazzeta.gr