Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε τρομερά από τον Covid-19, αφού, ο ιος δεν έλεγε να βγει από τον οργανισμό του και ο ποδοσφαιριστής βγήκε θετικός αρκετές φορές στα τεστ που έκανε.
Πλέον είναι απόλυτα υγιής, κάνει προπονήσεις για να προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος όλων των ημερών που δεν μπορούσε ούτε να γυμναστεί σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του και πλέον θα υπογράψει και νέο συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι».
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο το νέο συμφωνητικό του παίκτη με τη Γιουβέντους θα έχει διάρκεια μέχρι και το 2025 και ο μάνατζέρ του έχει κληθεί να ταξιδέψει στην Ιταλία για να κλείσει η υπόθεση, με την οποία ο ποδοσφαιριστής θα δεχθεί αύξηση μισθού από τα 7,5 εκατ.ετησίως που λαμβάνει μέχρι τώρα.











