Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 1-0: Ο Ρόις “χτύπησε” για το τέταρτο τρίποντο των Βεστφαλών

Η Ντόρμουντ πήρε την τέταρτή της νίκη στην 5η αγωνιστική της Bundesliga επικρατώντας 1-0 της Χόφενχαϊμ, με τον Ρόις να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 16′.

Η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε τη Χόφενχαϊμ για την 5η αγωνιστική της Bundesliga. Οι Βεστφαλοί πήραν την τέταρτή τους νίκη και έφτασαν τους 12 πόντους.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 16ο λεπτό ο Μάρκο Ρόις. Ο Γκίτενς τροφοδότησε τον Μπραντ λίγο έξω από την περιοχή. Εκείνος με τη μία βρήκε τον αρχηγό των Βεστφαλών, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η κατοχή ήταν μοιρασμένη, ωστόσο η Ντόρτμουντ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα είχε ευκαιρίες και γι’ άλλο γκολ, κάτι που αποτυπώνεται από τα xGoals. Οι Βεστφαλοί είχαν 2.11, μόλις 0.54 η Χόφενχαϊμ που έμεινε στους εννέα πόντους.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Βολφ, Σλότερμπεκ, Χούμελς, Μενιέ, Μπάινο-Γκίτενς, Όζκαν, Μπέλιγχαμ, Μπραντ, Μοντεστ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Κάμπακ, Βογκτ, Ακπογκούμα, Σκοβ, Πρέμελ, Γκάιγκερ, Μπάουμγκαρντνερ, Ανχελίνο, Ρούτερ, Κράμαριτς

Η βαθμολογία της Bundesliga

Η 5η αγωνιστική της Bundesliga

Πηγή: Sport24.gr