Ντόστανιτς: “Περνάμε φάση”
Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και στην… φάση την οποία περνάει η ομάδα του, στάθηκε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο Ράτκο Ντόστανιτς.
Πιο αναλυτικά
“Ξέραμε οτι σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Από την στιγμή που χάσαμε το ματς έτσι όπως το χάσαμε με την Κασσιόπη, θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες με αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω οτι ο αντίπαλος είναι μία ιδιαίτερα καλή ομάδα. Με όλο το σεβασμό όμως σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς εδώ ενώ ήμασταν καλύτεροι. Όταν κάνουμε τόσες ευκαιρίες πρέπει να κερδίζουμε. Κάναμε ένα σημαντικό λάθος και το πληρώσαμε ακριβά. Ήταν αισθητό ότι παίζαμε με πίεση αλλά οι παίκτες μου απέδωσαν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ευκαιριών σήμερα αλλά δεν είναι τίποτα εύκολο. Πιστεύω στους παίκτες μου. Έχουμε την ποιότητα να ανταποκριθούμε σε αυτήν την κατάσταση. Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, όλοι πιστεύουμε στην άνοδο και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια”.
Για τον Βέρτζο…
“Δείχνει τον χαρακτήρα που θέλω να βλέπω στους παίκτες μου. Έδειξε θέληση για να παίξει σε αυτό το ματς μετά τον τραυματισμό του. Όλοι θέλουν να παίξουν. Γι΄αυτό και πιστεύω ότι θα βγούμε από αυτή τη φάση στην οποία βρισκόμαστε και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δίκιο έχετε για την χρησιμοποίηση Βέρτζου αλλά αν το ήξερα πως θα τραυματιζόταν πριν από το ματς σίγουρα δεν θα έπαιζε”.











