Ξέσπασε η Σίτι
Οι «πολίτες» μετέτρεψαν σε σάκο του μποξ την ασιατική εθνική ομάδα με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να πετυχαίνει δυο ακόμη γκολ με τη νέα του ομάδα.
Δυο ημέρες μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης η Μάντσεστερ Σίτι ξέσπασε πάνω στο Βιετνάμ, διασύροντας την ασιατική ομάδα με 8-1! Οι «πολίτες» δεν σταμάτησαν να σκοράρουν από τη στιγμή που «άνοιξαν» το σκορ και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είδε τον Ραχίμ Στέρλινγκ να πετυχαίνει δυο ακόμη τέρματα με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
Στο 11’ ο Κολάροφ έκανε το 1-0 για να έρθει ο Στέρλινγκ στο 19’ να διπλασιάσει τα τέρματα των «πολιτών». Ακολούθησε το γκολ του Σίλβα στο 21’ για να σκοράρει ξανά ο Στέρλινγκ στο 31’, κάνοντας το 4-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Όπως στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο ο Κολάροφ είχε τον πρώτο… λόγο, κάνοντας το 5-0 στο 51’. Στο 65’ ο Σίλβα πέτυχε και αυτός δεύτερο γκολ ενώ οι Μάρκος Λόπες (73’) και Χοσέ Άνχελ Πόσο (78’) μετέτρεψαν το σκορ σε 8-0! Το Βιετνάμ απλώς μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Κουγιέτ.











