Ξεμπέρδεψε νωρίς…
Καμιά διάθεση να μπλέξει σε περιπέτειες δεν είχε η ομάδα του Άκη Ταυλαρίδη, που “καθάρισε” την πρόκριση νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο στην Κοιλάδα, από την οποία και πέρασε με το επιβλητικό 0 – 4.
Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός
Με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπίμπα και Γιώργο Μπλάνα (άνοιξε και έκλεισε τον χορό των τερμάτων) οι Αμπελόκηποι έκαμψαν την αντίσταση της κατά μία κατηγορίας μικρότερη, Κοιλάδας με το επιβλητικό 0 – 4.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από το πρώτο κιόλας λεπτό με σκοπό να “καθαρίσουν” το παιχνίδι και να αποφύγουν τις όποιες περιπέτειες θα μπορούσαν να τους βάλουν οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Μάνου. Έτσι στο 19′ η όμορφη ατομική προσπάθεια του Βασίλη Τριτάρη και η σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, βρήκε αποδέκτη τον Γιώργο Μπλάνα ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή και με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.
Μόλις τρία λεπτά αργότερα σε φάση “καρμπόν” με το πρώτο, ο Γιάννης Μπίμπας έκανε το σπάσιμο από δεξιά στον Βασίλη Τριτάρη το πλασέ του οποίου αφού βρήκε και στο σώμα του Σρδάλη και στο αριστερό κάθετο δοκάρι, απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή όπως – όπως από τους αμυντικούς της Κοιλάδας.
Στο 38′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, όταν και ο Τσιαδήμος με σουτ στην κίνηση βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριάκη, με το 0 – 1 να παραμένει έως και το τέλος του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη τα Ταμπάκικα μπήκαν με σκοπό να τελειώσουν γρήγορα το ματς. Στο 53′ με σουτ του Ντε Λα Ρόσα το “πανηγυράκι” διαλύθηκε, δίνοντας “αέρα” δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, κόβοντας παράλληλα και τα “φτερά” ελπίδας των γηπεδούχων για κάτι καλό.
Τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3 ανέβασε ο Γιάννης Μπίμπας από την άσπρη “βούλα” του πέναλτι, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ το τελικό 0 – 4 διαμορφώθηκε στο 73′ και πάλι από τον Γιώργο Μπλάνα, σκόρερ του πρώτου τέρματος, με πλασέ στην κίνηση από σέντρα του Ντέιβιντ Ντε Λα Ρόσα.
Οι Συθέσεις
Α.Ο. Κοιλάδας (Βαγγέλης Μάνος): Σδράλης (70′ λ.τ. Τερζής), Μπελιάλης, Ανδρεάκης, Σαρούδης (17′ Τσιμπανούδης), Μπούρης, Τσιαδήμος, Γουγουλούλης, Κολότσιος (60′ Αρβανίτης Ν.), Αβραμούλης, Χατζημπίρος, Καζάνι.
Α.Ο. Αμπελοκήπων Λάρισας (Άκης Ταυλαρίδης): Κυριάκης, Μαυροδήμος (70′ Τζιόγκας), Τσάκε Εν., Γούτος, Μπλάνας Ν. (60′ Ποντίκας), Ραχωβίτης, Μπλάνας Γ. (82′ Μπαμπάτσιας), Μπίμπα, Τσάκε Ερ., Ντε Λα Ρόσα, Τριτάρης Β.
Διαιτητική Τριπλέτα
Κυρίτσης, Τέγος Θ., Κουκούλης.




















