Οζίλ: “Στόχος μας ο τίτλος”
Ο 24χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Μεσούτ Οζίλ ανέφερε ως παράδειγμα τον αγώνα με την Ελλάδα για να καταδείξει το επιθετικό πνεύμα των “πάντσερ”.
Παράλληλα σημείωσε πως εάν η Γερμανία αγωνιστεί βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων της θα νικήσει την Ιταλία.
“Η Ιταλία είναι μία δυνατή ομάδα κι έχει φτάσει δίκαια μέχρι εδώ. Πιστεύω όμως πως αν παίξουμε όπως πραγματικά μπορούμε, θα νικήσουμε τους Ιταλούς και θα προκριθούμε στον τελικό.
Δείξαμε απέναντι στην Ελλάδα πόσο δυνατοί είμαστε επιθετικά.
Πιστεύω πως έχουμε κερδίσει το σεβασμό όλων. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε τον τίτλο πίσω στη Γερμανία. Γι’ αυτό είμαστε εδώ”.
Ο Οζίλ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να τεθεί αντιμέτωπη η Γερμανία στον τελικό με την Ισπανία. “Είδα το παιχνίδι της Ισπανίας με τη Γαλλία. Η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.
Όμως εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι μόνο στην Ιταλία. Στο τέλος της ημέρας δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό, αν καταφέρουμε να αποκλείσουμε την Ιταλία”.












