Το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες πλησιάζει για τη Λαμία κι άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο ελπίζουν πως η λήξη του θα τους βρει να πανηγυρίζουν τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στη Superleague Σουρωτή και τη νέα σεζόν.
Απόντες από την προπόνηση της Παρασκευής ήταν οι τραυματίες Μπλάζιτς και Κουτρομάνος, που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι. Ατομικό έκανε για άλλη μια μέρα ο Καραγιάννης, που είναι επίσης off.
Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, δίχως απρόοπτα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα και τακτική.
Αναφορικά με το «μέτωπο» των ανανεώσεων, στο οποίο στη Λαμία φέτος το καλοκαίρι θα γίνει πολλή δουλειά, αφού είναι πολλά τα συμβόλαια που λήγουν, η διοίκηση περιμένει την εξασφάλιση της «σωτηρίας» για να προχωρήσει στην τελική φάση.
Συζητήσεις έχουν γίνει με τους παίκτες και ειδικά τους βασικούς, όπως τον Μπλάζιτς, τον Αναστασιάδη, τον Όμο, που αποτέλεσαν τη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας στη φετινή πρώτη δύσκολη σεζόν στη Superleague. Συμφωνίες ωστόσο αναμένεται να επέλθουν και να ανακοινωθούν μετά την 29η αγωνιστική, ου μην και μετά το τέλος του πρωταθλήματος.











