Οι Ιταλοί πλησιάζουν τον τίτλο…
Η Ιταλία νίκησε με 4 – 2 την Αγγλία στην διαδικασία των πέναλτι και έτσι θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στον ημιτελικό του Euro 2012 την ερχόμενη Πέμπτη.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, αλλά το ματς ήταν εξαιρετικό, με πολλές φάσεις, αλλά με τους “ατζούρι” να είναι πολύ καλύτεροι.
Στην διαδικασία των πέναλτι οι Άσλεϊ Γιανγκ και Άσλεϊ Κόουλ αστόχησαν για τους Βρατανούς, ενώ από τους Ιταλούς αστόχησε ο Μοντολίβο
Οι Συνθέσεις
Αγγλία: Χαρτ, Γκλεν Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Άσλεϊ Κόουλ, Σκοτ Πάρκερ (94′ Χέντερσον), Τζέραρντ, Μίλνερ (61′ Γουόλκοτ), Άσλεϊ Γιανγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (60′ Κάρολ).
Ιταλία: Μπουφόν, Αμπάτε (91′ Μάτζο), Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μπαλτζαρέτι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι (80′ Νοτσερίνο), Μοντολίβο, Κασάνο (78′ Ντιαμάντι), Μπαλοτέλι.












