Οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Η ΑΕΚ έκανε γνωστές τις ακριβείς ημερομηνίες σχετικά με την προετοιμασία της στο Άπελντορν της Ολλανδίας που θα διεξαχθεί από τις 6 Ιουλίου ως τις 2 Αυγούστου.

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τελευταία την καλοκαιρινή της προετοιμασία, καθώς οι αγώνες για τα Playoffs του Champions League θα ξεκινήσουν στις 18-19 Αυγούστου. Οι “κιτρινόμαυροι” θα χτιστούν για τη νέα σεζόν στο Άπελντορν της Ολλανδίας με την προετοιμασία να ξεκινάει στις 6 Ιουλίου και να ολοκληρώνεται στις 2 Αυγούστου, με τον Μάρκο Νίκολιτς όμως να σπάει το πρόγραμμα σε δύο φάσεις.

Πιο συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου μέχρι τις 18 θα είναι το πρώτο στάδιο, έπειτα θα υπάρξει τετραήμερο διάλλειμα, από 19-22 και την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα μπουν εκ νέου οι σε πρόγραμμα μέχρι τις 2 Αυγούστου και με την επιστροφή τους αναμένεται να ακολουθήσει νέο τετραήμερο ρεπό. Όσον αφορά τα φιλικά, είναι κανονισμένα αλλά θα ανακοινωθούν όταν οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Πηγή: ertsports.gr