Ολυμπιακοί Αγώνες – Στίβος: Στον τελικό του επί κοντώ ο Καραλής, αποκλείστηκε ο Φιλιππίδης

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήγε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του επί κοντών.

Αντίθετα, ο Κώστας Φιλίπίδης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2η ημέρα). Ο Έλληνας πρωταθλητής με καλύτερο άλμα στα 5.50μ στη 2η προσπάθειά του (είχε υπερβεί με την πρώτη τα 5.30μ) δεν κατάφερε να περάσει τα 5.65μ και αποκλείστηκε από τον τελικό (το όριο ήταν 5.80μ). Αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή του Φιλιππίδη σε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Πηγή: Sport24.gr