Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: Ο Σκοτσέζος Μάντεν σφυρίζει στο Καραϊσκάκης
Μια γνώριμη σφυρίχτρα θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός στην πρώτη αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς η UEFA όρισε τον Σκωτσέζο τον 42χρονο Σκοτσέζο Μπόμπι Μάντεν.
Ο Μάντεν είχε σφυρίξει το περσινό ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο, στην κανονική διάρκεια της Super League Interwetten, στην οποία οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό με 2-1.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντέιβιντ Ρουμ και Άλαν Μούλβανι, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Σκοτσέζος, Κρεγκ Νάπιερ.
Ο Μάντεν έχει σφυρίξει, στο παρελθόν και τα παιχνίδια: Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 (2018/19, Champions League), Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1 (2018/19, Europa League), Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0 (2019/20, προκριματικά Champions League) και ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1 (2020/21, Europa League).
Πηγή: Sport24.gr











