Ολυμπιακός: Ντε Σάνκτις για γενικός διευθυντής, Σαμπατίνι για τεχνικός διευθυντής, σύμφωνα με τους Ιταλούς
Στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον Μόργκαν ντε Σάνκτις, αλλά στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι επίκειται συνάντηση και με τον Βάλτερ Σαμπατίνι για να αναλάβει και εκείνος ρόλο στο νέο οργανόγραμμα
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Μόργκαν ντε Σάνκτις, αλλά νέα δημοσιεύματα την Τρίτη (7/6) το βράδυ από την Ιταλία, φέρουν την πειραϊκή ΠΑΕ να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τον Βάλτερ Σαμπατίνι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, επίκειται συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Σαμπατίνι την Τετάρτη (8/6) στην Αθήνα, ώστε να συζητήσουν αν ο τελευταίος θα αναλάβει πόστο στην πειραϊκή ομάδα. Κατά τους Ιταλούς, ο Ντε Σάνκτις προορίζεται για τη θέση του γενικού διευθυντή στους ερυθρόλευκους και ο Σαμπατίνι για εκείνη του τεχνικού διευθυντή.
Ο τελευταίος είχε εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής στη Ρόμα από το 2011-2016, νωρίτερα είχε δουλέψει στη Λάτσιο και στην Παλέρμο, ενώ τον περασμένο μήνα αποχώρησε από τη Σαλερνιτάνα, στην οποία έμεινε πεντέμισι μήνες.
Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται αυτή τη στιγμή τα περί ραντεβού με τον Σαμπατίνι.
Πηγή: Sport24.gr











