Ολυμπιακός: Προς ΕΡΤ το ματς με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Stoiximan Basket League κι ας μην έχουν πέσει υπογραφές
Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν, ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League κόντρα στην ΑΕΚ (3/10, 17:00, LIVE στο SPORT24) θα προβληθεί από την κρατική τηλεόραση, ωστόσο τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει.
Το θέμα του συμβολαίου που έχει προταθεί στους “ερυθρόλευκους” (1.2 εκατ. ευρώ “μεικτά”, δηλαδή περίπου 950.000 ευρώ) είναι πολυσύνθετο, αφού υπάρχουν και θέματα που αφορούν το μέλλον και όχι μόνο μία πιθανή φετινή συμφωνία, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.
Όπως και να έχει πάντως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αναμένεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, με το γεγονός ότι εκτός απροόπτου ο αγώνας με την ΑΕΚ θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ να δείχνει ότι υπάρχει κοινή θέληση των δύο πλευρών.
Πηγή: Sport24.gr











