Ολυμπιακός: Στόχος η… αντεπίθεση!

Από το Σάββατο έχει γίνει επίσημα γνωστή η ερυθρόλευκη συνάντηση της Πέμπτης για… συστράτευση δυνάμεων στον Ολυμπιακό και τον Πειραιά και… αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα!

Όπως έχει ήδη προκύψει από το Σάββατο υπάρχει κάλεσμα των πολιτικών φορέων του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής σε μία συνάντηση με Ερασιτέχνη, Βετεράνους, ΠΕΦΟ αλλά και οργανωμένους.
 
Ο βασικός άξονας είναι ο πόλεμος που θεωρούν ότι δέχονται στον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι υπάρχει μία διαρκής και συνεχής κλιμάκωση απέναντι στην ομάδα. Το moto που υπάρχει είναι: «Η δυνατότερη φωνή είναι η φωνή του λαού. Η φωνή που μιλάει άφοβα σε σπίτια σε δρόμους, σε αίθουσες, σε δικαστήρια, σε γήπεδα, παντού. Αφήστε ελεύθερη τη φωνή του λαού να μιλήσει». Πρόκειται για ανοιχτή συζήτηση και συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη 4 Μαϊου, ώρα 19:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα επ’ αυτού θα υπάρξει και μία συνάντηση την Τετάρτη που θα καθορίσει το πλαίσιο της Πέμπτης και τους άξονες που θα κινηθεί η κουβέντα αλλά και πως μπορεί να δράσει ο Ολυμπιακός ως οργανισμός για να βάλει ένα μεγάλο… φρένο σε όλα αυτά.

Πηγή: gazzetta.gr