Οριόλα: «Κάναμε τον Λάρκιν να φαίνεται… Τζόρνταν»!

Ο Πιερ Οριόλα χαρακτήρισε με μοναδικό τρόπο τον Σέιν Λάρκιν κι όσα έκανε στο τελευταίο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται στην έδρα της τούρκικης ομάδας για το Game 1 των playoffs και ο Πιερ Οριόλα θυμήθηκε την τελευταία επίσκεψη των Καταλανών εκεί.

Ήταν η 25η αγωνιστική, όταν η Εφές νίκησε με 92-70 και ο Λάρκιν μέτρησε 37 πόντους με 6/8 τρίποντα.

Ο Οριόλα μίλησε στην «Mundo Deportivo» και είπε: «Κάναμε τον Λάρκιν να φαίνεται Μάικλ Τζόρνταν σε εκείνο το παιχνίδι!».

Όσο για το καλό στοιχείο της «Μπάρτσα»; «Το δυνατό μας σημείο είναι η άμυνα. Έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτό μας επέτρεψε να τερματίσουμε και πέμπτοι στην Euroleague».

Για την Εφές υποστήριξε: «Έχει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη. Είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν μπορούμε να παίξουμε όπως στη Σαραγόσα ή όπως στην Εφές, όπου επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή. Πρέπει να μπούμε δυνατά».

Πηγή: gazzeta.gr