Ουίζαρντς – Μάτζικ 115-114

Οι Ουίζαρντς έφτασαν στο 37-24 ύστερα από τη νίκη τους επί των Ορλάντο Μάτζικ με 115-114, σε ένα ματς όπου κρίθηκε από το τρίποντο του Μπογκντάνοβιτς.

O Κροάτης φόργουορντ ήταν ασταμάτητος αφού τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 8/10 τρίποντα, εκ των οποίων τα πέντε στην τελευταία περίοδο!

Το διάστημα που οι Ουίζαρντς ολοκλήρωσαν την ανατροπή απέναντι στο Ορλάντο, αφού είχαν βρεθεί να χάνουν και με 16 πόντους διαφορά (76-60) σχεδόν στα μέσα του τρίτου 12λεπτου.

Ο Μπογκντάνοβιτς είχε συνολικά 27 πόντους με 9/12 σουτ εντός παιδιάς, ενώ πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μπράντλεϊ Μπιλ, ο οποίος πέτυχε 32 πόντους με 9/16 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 5/5 βολές, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Από τη πλευρά του ο Τζον Ουόλ είχε άλλους 19 πόντους με 6/17 εντός παιδιάς και 10 ασίστ.

Στον αντίποδα, οι Ορλάντο Μάτζικ στηρίχθηκαν στον Τέρενς Ρος , ο οποίος είχε 20 πόντους με 4/10 τρίποντα, ενώ άλλους 18 πόντους πρόσθεσε ο Εβάν Φουρνιέ.

 

Πηγή: gazzeta.gr