Ουζουνίδης: «Νιώθω υπερήφανος»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε για ακόμα μια φορά απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και φυσικά από τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να πάρουμε τη νίκη, αν και δεν ξέρουμε αν θα μας φτάσει στο τέλος και που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, παρά τα προβλήματα με την κούραση που υπάρχουν. Είδατε ότι σήμερα μείναμε ουσιαστικά με 9 παίκτες στο τέλος, αλλά τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν.

Έχω ξαναπεί ότι αν ήμασταν ξεκούραστοι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, καλύτερα για εμάς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Πανιώνιο όταν είναι κομπλέ, πρόκειται για πολύ σφιχτή ομάδα και δεν είναι εύκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες εναντίον της. Ήταν συνεπώς πολύ σημαντικό να έχουμε συγκέντρωση και να προσπαθήσουμε απόψε, για αυτό θέλω να δώσω ξανά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».

Πηγή: gazzetta.gr