Ούτε “αστραπές” δεν φοβάται ο Τσανάς!
Δύο φορμαρισμένες ομάδες έμελλε να διασταυρώσουν τα ξίφη τους την 7η αγωνιστική ανάμεσα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και του Τοξότη. Τελικός νικητής ο Τοξότης με σκορ 1 – 2 συνεχίζοντας τις νίκες για πέμπτη σερί αγωνιστική. Παράλληλα προσπέρασε και την ομάδα της Αστραπής στο πρωτάθλημα. Για άλλη μία αναμέτρηση πάντως τα φώτα τράβηξε πάνω του ο Τσανάς με τον αρχηγό να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.
Πολύ νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα μόλις στο 4ο λεπτό ο Πεζής πήρε τη μπάλα μπροστά μπαίνοντας στην περιοχή. Ο επιθετικός τσίμπησε τη μπάλα αναγκάζοντας τον Χαβίλα να τον ανατρέψει και να κερδίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσανάς πλασάροντας εύστοχα για το 0 – 1.
Από εκεί και πέρα η ομάδα που ανέλαβε τα ηνία ήταν η Αστραπή, που προσπάθησε και πίεσε για την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι παραχώρησαν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στην αντεπίθεση.
Στο 32′ ο Τσιτσιουμής για τους γηπεδούχους, εκτέλεσε ένα φάουλ σέντρα – σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από το δοκάρι του Μπρούτσου. Ενώ στο 35′ ο σε νέο φάουλ που κέρδισε η Αστραπή, την εκτέλεση αυτή τη φορά ανέλαβε ο Τσακμακίδης, στέλνοντας την μπάλα μέσα στην περιοχή, εκεί όπου ο Αλεξανδρής με μία κεφαλιά έδωσε πάσα στον Αποστόλου, με τον επιθετικό να με προβολή να στέλνει τη μπάλα άουτ. Φάση που ήταν και τελευταία για το πρώτο μέρος.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους παίκτες του Γιάννη Τσακμακίδη να μπαίνουν δυνατότερα. Στο 64ο λεπτό ο Τσακμακίδης, έδωσε τη μπάλα από τα δεξιά στον Αρσένη με τον τελευταίο να “σπάει” τη μπάλα μέσα στη περιοχή, εκεί όπου ο Αποστόλου και πάλι έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 66′ ήρθε πάλι η ώρα του Τσανά. Ο επιθετικός μέσος πέτυχε ίσως ένα από τα ωραιότερα τέρματα της αγωνιστικής. Ο Μαγκούτας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο αρχηγός με ένα εκπληκτικό γυριστό στον αέρα έστειλα τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Χαβίλα για να διπλασιάσει τα τέρματα και να κάνει το 0 – 2.
Η ομάδα της Αστραπής μείωσε στο σκορ στο 77ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσακμακίδη από τα αριστερά, με τη μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι και το Χασιώτη με δυνατό πλασέ να στέλνει τη μπάλα στην εστία των φιλοξενούμενων για το 1 – 2.
Τελευταία φάση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αποστόλου στο 94′ με τον επιθετικό να παίρνει τη μπάλα αριστερά μέσα στη περιοχή, αλλά το τελικό του σουτ κατέληξε ξανά άουτ.
Στο 74′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι του Καραλή πάνω στην γραμμή και τον μη καταλογισμό πέναλτι, αλλά και την αποβολή του ποδοσφαιριστή.
Most Valuable Player… Τσανάς!
Ο αρχηγός του Τοξότη έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες. Ο επιθετικός μέσος, άλλη μία εβδομάδα βγαίνει πολυτιμότερος και έχει πάρει τον Τοξότη από το χέρι. Παράλληλα είτε παίξει από τα πλάγια, είτα στον άξονα είναι μόνιμος κίνδυνος για κάθε άμυνα. Αυτή τη φορά πέτυχε άλλα δύο τέρματα το πρώτο με πέναλτι, ενώ το δεύτερο με ένα υπέροχο γυριστό στον αέρα. Σίγουρα θα συνεχίσει…
Οι Συνθέσεις
Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Γαρουφαλιάς, Χασιώτης, Αλεξανδρής (46′ Καλτσάς), Παπαμάνος (88′ Τάτσιος), Μπατζέλας, Τσιτσιούμης (46′ Δήμος), Τσακμακίδης, Ζαφειρούλης, Αρσένης, Αποστόλου
Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπαρτής, Σούμας, Παππάς, Τάκε, Μπαλογιάννης (86′ Τζήκας), Πεζής (78′ Ρίζος), Τσανάς, Μαγκούτας (74′ Τσέλας).
Διαιτητική Τριπλέτα
Δρυστέλλας, Τσακνάκης, Χατζηλιώντας.



















