Ούτε 20 λεπτά καθαρός χρόνος αγώνα…

Μακάρι να είχαμε πιο εξειδικευμένα στατιστικά στοιχεία για τον αγώνα. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε τον καθαρό χρόνο που παίχτηκε ποδόσφαιρο. Πραγματικά αυτό που συνέβη σήμερα δεν… υπήρχε!

Έχουμε συνηθίσει και είναι κλασσικό χαρακτηριστικό μιας Ελληνικής ομάδας να πέφτει κάτι και να καθυστερεί με το παραμικρό. Είτε βρίσκεται μπροστά στο σκορ, είτε αγωνίζεται με καλύτερο αντίπαλο. Λίγο πολύ το ξέραμε ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν και σήμερα. Αλλά όχι σε αυτό το σημείο!

Πριν καν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι παίκτες του Θεσπρωτού, έπεφταν ένας ένας στο γήπεδο! Λες και κάναν… ροτέσιον στις καθυστερήσεις! Ειδικά μετά την επίτευξη του γκολ των φιλοξενούμενων, το φαινόμενο επιδεινώθηκε. Που να μιλήσουμε για τα τελευταία λεπτά του αγώνα, που πραγματικά μπάλα δεν παιζόταν. Αφού λέγαμε άντε να το λήξει ο διαιτητής. Που να βάλουμε τις αποβολές και τις αναγκαστικές αλλαγές!

Θα μου πεις αυτό είναι δικαιολογία για την εμφάνιση; Όχι βέβαια. Ήξερες από πριν τι θα συναντήσεις, ενώ η απόδοση κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο ήταν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του σημερινού αγώνα!