Ο Άλεν Κραμπ έσωσε ένα σχολείο από βέβαιο κλείσιμο! (vid)

Ο Άλεν Κραμπ δεν θέλει να είναι απλώς ένας μπασκετμπολίστας, αλλά η αλλαγή που θέλει να δει στον κόσμο.

Η δόξα, η φήμη και τα λεφτά δεν ενδιαφέρουν και πολύ τον Άλεν Κραμπ.

Για την ακρίβεια, μάλλον το τελευταίο τον ενδιαφέρει, αλλά για να μπορεί να βοηθάει τους συνανθρώπους τους και όχι να κάνει αλόγιστες σπατάλες.

Αυτό εξέφρασε και στο «TMZ», το οποίο αποκάλυψε πως ο 26χρονος παίκτης των Νετς έσωσε ένα σχολείο στο Λος Άντζελες από βέβαιο κλείσιμο.

Ο Κραμπ έκοψε μια εξαψήφια επιταγή για το «Frederick K.C. Price III Christian School» τον προηγούμενο μήνα, μετά από παρότρυνση της μητέρας του. Εκείνη του είπε «Κοίτα, κανείς δεν θα κάνει δωρεά, μπορείς εσύ να δώσεις αυτό το ποσό;» κι αυτός δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Το έκανα μέσα από την καρδιά μου, για να βοηθήσω. Έχω ακόμα μέλη στην οικογένειά μου, ανιψάκια που πάνε σχολείο. Δεν θες να δεις ένα σχολείο να κλείνει. Είμαι ευλογημένος με το συμβόλαιο που έχω κι ήθελα να βοηθήσω.

Εμείς οι αθλητές βγάζουμε τόσα λεφτά και δεν θέλω να τα ξοδέψω όλα σε αμάξια, μεγάλα σπίτια και όλα αυτά. Είναι ευλογία να είμαστε σε αυτή τη θέση. Δεν θέλω να με ξέρουν απλά σαν ένα μπασκετμπολίστα, αλλά σαν κάποιον που προσφέρει πίσω στην κοινωνία και κάνει την αλλαγή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzeta.gr