Ο Απόλλων Σμύρνης από το 0-0 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και μετά…

Πρώτο ματς με τον Παράσχο στον πάγκο ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, μετά βαθύ σκοτάδι και τεράστιο άγχος με τον υποβιβασμό να τους κλείνει το μάτι και πλέον ο Απόλλων μπορεί ανακουφισμένος να περιμένει τα τρία εναπομείναντα ματς.

H ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στην Ριζούπολη ήταν το τελευταίο ματς για τον Βούλιτς.

Ο Γιώργος Παράσχος αναλαμβάνει και παίρνει στους ώμους του το φορτίο να σώσει την παρτίδα. Μια παρτίδα που στην πορεία πήγε να χάσει. Οι τρεις σερί ισοπαλίες, η ήττα από τον Ατρόμητο και στην πορεία οι δύο κολλητές αποτυχίες με Κέρκυρα και Ξάνθη έκαναν αρκετούς να πιστεύουν ότι το παιχνίδι της παραμονής είναι χαμένο.

Ο διακόπτης όμως γύρισε. Η ομάδα μετρά τέσσερα ματς αήττητη, έχοντας μάλιστα 3 νίκες. Όσες δεν είχε κάνει όλη την χρονιά, τις έκανε μέσα σε λίγες μέρες. Και έτσι, όλα δείχνουν πως ο Απόλλων του χρόνου θα είναι στη Super League.

Με τον Παράσχο, λοιπόν, ο Απόλλων έχει δεχτεί 14 γκολ σε 13 ματς και έχει βάλει 9 (απομένουν ακόμα 3), ενώ στα 14 προηγούμενα που είχε παίξει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε δεχτεί 19 τέρματα. έχοντας σκοράρει 12 τέρματα.

Αναλυτικά τα ματς με Παράσχο στο τιμόνι:

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 0-0
Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 0-3
Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος 1-1
ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 3-0
Απολλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 0-0
Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης 1-1
Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 1-1
Κέρκυρα-Απόλλων Σμύρνης 2-0
Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης 2-0
Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 0-1
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ 3-0
Λαμία-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Απολογισμός: 3 νικες, 6 ισοπαλίες, 4 ήττες. Τελικά, κι οι ισοπαλίες καλές είναι…

Πηγή: gazzetta.gr