Ο Βοσκόπουλος άνοιξε τον… χορό!
Η χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Γιάννη Βοσκόπουλο, ήταν η πρώτη κίνηση αποδέσμευσης ποδοσφαιριστή τόσο για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αυτήν δηλαδή του Ιανουαρίου, όσο και για την εποχή “Πλεξίδα” στην ΑΕΛ.
Ο Γιώργος Στράντζαλης μετά το τέλος του αγώνα με τον Όλυμπο Κέρκυρας και στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου κράτησε κλειστά τα “χαρτιά” του ενόψει του μεταγραφικού πάρε – δώσε, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα θα προβεί σε ελάχιστες προσθετικές κινήσεις στο ήδη υπάρχον ρόστερ, απαντώντας όμως στο ερώτημα των αποδεσμεύσεων, ως “δεν έχουμε μπει ακόμη στη διαδικασία αυτή”.
Παρόλα αυτά χθες και μάλιστα αργά το βράδυ (22:29) ανακοίνωσε την αποδέσμευση του αμυντικού Γιάννη Βοσκόπουλου, ο οποίος και είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από την Παναχαϊκή. Ο Βοσκόπουλος δεν αγωνίστηκε όσο θα περίμενε τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της ΑΕΛ και όταν το έκανε, στο παιχνίδι με την Τσαριτσάνη, έδειξε αμυντικά… “κενά”.
Πάντως εάν κανείς αναλογιστεί το ότι ο Σαββίδης (αμυντικό χαφ κατά κύριο λόγο, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί για λίγα παιχνίδια και στα Τρίκαλα ως στόπερ λόγω ανάγκης) αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός στο περασμένο παιχνίδι την στιγμή όπου και ο Βοσκόπουλος ήταν διαθέσιμος, αυτό έκρυβε κάτι, με αποτέλεσμα μονάχα έκπληξη να μην αποτελεί η αποχώρηση του.
Πλέον η ομάδα έχει στο ρόστερ της τέσσερα στόπερ (Σιάκκας, Ρούσσης, Πάνος, Κορομηλάς) και ίσως σε αυτήν την θέση γίνει μια προσθήκη με στόχο ο παίκτης που θα αποκτηθεί να αποτελεί και τον κορμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, όπου η ΑΕΛ, λογικά, θα αγωνίζεται και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες και την Football League.
Τέλος μένει να δούμε σε αυτές τις εναπομείναντες είκοσι μέρες του Ιανουαρίου, εάν και ποιοί θα είναι αυτοί όπου θα αποχωρήσουν από την ομάδα.











