Ο Γκέζος ανανέωσε ως το 2022 με την Αούστρια Κλάγκενφουρτ και… αποθεώθηκε! (pic)

Την ανανέωση του συμβολαίου του Κοσμά Γκέζου για ακόμα τρια χρόνια ανακοίνωσε επίσημα η Αούστρια Κλάγκενφουρτ, που δεν ήταν φειδωλή στα καλά λόγια για τον Έλληνα αμυντικό.

Κάτοικος Αυστρίας θα παραμείνει ο άλλοτε άσος του Πανιώνιου, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο που τον «δένει» με την Αούστρια Κλάγκενφουρτ ως το 2022, όπως αναμενόταν.

Ο Έλληνας στόπερ πήρε μεταγραφή στον σύλλογο τον Φεβρουάριο και με τρια γκολ και μια ασίστ σε 14 συμμετοχές βοήθησε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Η ομάδα ανακοίνωσε την παραμονή του, αναρτώντας τη σχετική φωτογραφία με τις υπογραφές στα social media και γράφοντας: «Από τη Δευτέρα προπονείται ξανά μαζί μας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: τον θέλουμε κοντά μας! Τον Φεβρουάριο ήρθε, φόρεσε με περηφάνια τη φανέλα μας. Έπαιξε 1.173′ σε 14 παιχνίδια και πέτυχε τρία γκολ – έγινε το δικό μας “Νο.20”. Καθώς λοιπόν ολα τα καλά πράγματα στη ζωή είναι τρία, έτσι ανανεώσαμε το συμβόλαιό του για τρία χρόνια! Είναι ωραία που θα μείνεις σε μας, Κοσμά!»

Ο Γκέζος ανανέωσε ως το 2022 με την Αούστρια Κλάγκενφουρτ και... αποθεώθηκε! (pic)

Πηγή: gazzeta.gr