Οι Σέλτικς νίκησαν 104-87 τους Μπουλς, με τον Κέβιν Γκαρνέτ να είναι ο άνθρωπος που… κρύβεται πίσω από την μεγάλη εμφάνιση της παλιάς του ομάδας.
Ο «KG» ετοίμασε ένα video, το οποίο προβλήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα και εμψύχωνε τους παίκτες της Βοστώνης πριν την κρίσιμη τρίτη «μάχη».
«Μας έδωσε ενέργεια το video. Μας θύμησε τον λόγο για τον οποίο αγωνιζόμαστε και σε ποια ομάδα παίζουμε. Ο Γκαρνετ είναι ακόμα μέλος της οικογένειας των Σέλτικς και όλο αυτό σήμαινε πολλά για μας», ανέφερε ο Έιβερι Μπράντλεϊ
Η ιδέα για να προβληθεί αυτό το video ανήκει στον σταρ της ομάδας Αϊζάια Τόμας και απ’ότι φάνηκε ήταν καθοριστικό για να αφυπνίσει την ομάδα του Στίβενς.
Να τονισθεί πως ο Γκαρνέτ ήταν αρκετά εκδηλωτικός όταν αγωνιζόταν, έχοντας τον τρόπο να παθιάζει τους συμπαίκτες του.











