Ο γρίφος “Λυράκη” αναζητά λύση…
Η αποκάλυψη του onlarissa.gr την περασμένη εβδομάδα πως η έλευση του Νίκου Λυράκη στη Λάρισα θα αλλάξει τα δεδομένα για το αύριο της ΑΕΛ είναι γεγονός πως δημιούργησε και δημιουργεί πολλές συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων για πιθανή επιστροφή του.
Λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της ερασιτεχνικής θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στο τούνελ στην υπόθεση Λυράκη.
Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο πρώην γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφει στο Αλκαζάρ (μετά από δυόμιση χρόνια έπειτα από το διαζύγιο με τον Κώστα Πηλαδάκη που μόνο βελούδινο δεν ήταν) ως αντίπαλος με την ομάδα της Κέρκυρας.
Την εβδομάδα πριν την αναμέτρηση το θέμα συζήτησης στην πόλη ήταν αν ο ίδιος θα μιλούσε για το θέμα που προέκυψε με την απομάκρυνσή του και τι πραγματικά συνέβη.
Για το θέμα ο Λυράκης δεν θέλησε να πει το παραμικρό, ενώ σε ερώτηση που του έθεσα για το κανάλι που εργαζόμουν αν θα επιστρέψει κάποτε στην ΑΕΛ ήταν κατηγορηματικός απαντώντας, “ΠΟΤΕ”!
Τι άραγε άλλαξε και τώρα το σκέφτεται;
Άνθρωποι του περιβάλλοντος Λυράκη επισημαίνουν πως από το κατηγορηματικό “όχι” μέχρι το σκέφτεται έχουν γίνει κάποια πράγματα.
Ωστόσο θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βρει ανθρώπους που θα τον υποστηρίξουν στην προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΛ.
Όσοι γνωρίζουν καλά το Νίκο Λυράκη μιλούν με βεβαιότητα πως πριν τις εκλογές της ερασιτεχνικής δεν θα δημοσιοποιήσει το παραμικρό αναφορικά με τις προθέσεις του, ενώ ήδη έχουν αρχίσει και τα στοιχήματα για το πότε και αν θα κάνει (;) την κίνηση… “ματ”.
Του Χρήστου Ευθυμίου
Πηγή: onlarissa.gr











