Ο Κάλας φέρνει… Τεννέ στον Άρη
Ο έμπειρος τεχνικός παραδέχθηκε ότι θα πάει στους Θεσσαλονικείς, αν αναλάβει ο ομογενής επιχειρηματίας.
Τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη σε περίπτωση που αναλάβει εκείνος την… τύχη του αναζητά ο Άλεξ Κάλας.
Η Δευτέρα (20/7) θα είναι κρίσιμη για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, καθώς θα φανεί ποιος θα αναλάβει, με τον Μπάμπη Τεννέ να είναι ο… εκλεκτός αν τα ηνία δοθούν στον ομογενή επιχειρηματία.
Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στον «Arena FM», παραδέχθηκε ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και είναι έτοιμος να ακολουθήσει τον Κάλας!
«Έχω μιλήσει με τον Άλεξ Κάλας και έχω συμφωνήσει να συνεργαστώ μαζί του , εφόσον την προσεχή Δευτέρα (20/7) αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.
Η εκτίμησή μου για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι δεδομένη αλλά και η γνωριμία μου με τον Άλεξ Κάλας, μου έδωσε να καταλάβω ότι έχει όραμα και υψηλές βλέψεις για τον Άρη. Θα είμαι μαζί του από την επόμενη μέρα που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα», είπε χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα, ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Αντώνης Ζαμπέτας, που επίσης ενδιαφέρεται, εξέφρασε, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης δεν του έχει στείλει ακόμα τα στοιχεία που έχει ζητήσει, κάνοντας λόγο για φαρσοκωμωδία:
«Ντροπή είναι όσα γίνονται στον Άρη. Πριν από 20 μέρες μίλησα και με τον κ. Οικονόμου και με τον κ. Καραγιάννη για να πάρω κάποια στοιχεία. Δεν μου δόθηκαν αυτά. Αυτό που θα γίνει την Δευτέρα είναι μια φαρσοκωμωδία. Μπορούσε να έρθει ένας κολοσσός στην ομάδα αλλά δεν γίνεται αυτό σε μια ασόβαρη διαδικασία. Δεν έχω πάρει ακόμα καμία απάντηση από τον Α.Σ. Βρέθηκα μαζί τους την Τρίτη, μου είπαν πως ο κ. Κλεόπας θα πάει στη ΦΑΕ, με διαβεβαίωσε ο κ. Κλεόπας πως πήγε στην ΦΑΕ αλλά δεν πήρε τα στοιχεία επειδή έλειπε μια υπάλληλος. Μου είπαν πως θα τα πάρω την Παρασκευή αλλά δεν πήρα τίποτα. Που είναι τα στοιχεία; Πότε θα τα πάρω για να τα στείλω στο εξωτερικό; Δεν έχω πάρει ακόμα κάποιο στοιχείο και δεν μπορούμε να λέμε πως την Δευτέρα η διαδικασία θα τιμά τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Αυτή η διαδικασία είναι από μόνη της ασόβαρη. Ο Άρης θα έπρεπε να έχει τα δικά του στάνταρ και να ρωτούσε τους ενδιαφερόμενους αν τα τηρούσαν αυτά. Τώρα θα έρθουν κάποιες προτάσεις και θα διαλέξουν ποια τους αρέσει περισσότερο. Εγώ ήθελα να είχα στείλει τα στοιχεία και αν αποφάσιζαν οι άνθρωποι να ερχόντουσαν εδώ».
Όσον αφορά τα όσα θέλει να μάθει, εξήγησε… κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου: «Θέλω να ξέρω πόσα λεφτά θέλει να πληρώσει ο Άρης στις 100 δόσεις και αν εξασφαλίζεται ο επενδυτής πως θα μπορεί να παίξει η ομάδα του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ. Δεν έχει αποφασίσει ο Α.Σ να κάνει μια νέα ΠΑΕ; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει η διαβεβαίωση πως η ομάδα θα μπορεί να παίξει χωρίς κανένα πρόβλημα στη Σούπερ Λιγκ; Ο κ. Γρόλλιος και ο κ. Χατζηιωάννου μου είπαν πως αν ο Άρης πάει με το γράμμα του νόμου θα έχει πρόβλημα. Εγώ τους ρώτησα και τους δύο. Το έχω δηλώσει πως ο κ. Κάλας είναι παραπληροφορημένος. Το μνημόνιο δεν τον προστατεύει και δεν έχει πλήρη εικόνα εκτός και αν το παίζει κορόνα – γράμματα. Αυτό το πράγμα έχει επικινδυνότητα τουλάχιστον στον 50%. Αν υπάρξει διασφάλιση θα έρθουν την Δευτέρα και οι άνθρωποι που λέω εγώ. Όταν θα φτάσει ο Άρης να αδειοδοτηθεί και δεν θα έχει αλλάξει ο κανονισμός όπως άλλαξε ο ΚΑΠ σε μία νύχτα τότε θα είμαι με την νέα ΠΑΕ. Το θέμα είναι πως δεν ξέρουμε τι μπορεί να αλλάξει».











