Ο Κολοβός (χ)άρισε το βαθμό

Φαλανιακός και Κεραυνός Παραποτάμου μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας στο γήπεδο της Φαλάνης με το τελικό σκορ να είναι το 1 – 1.

Γράφει ο Χρίστος Τζίκας

Αν και προηγήθηκε από νωρίς η “φορμαρισμένη” ομάδα του Φαλανιακού δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κεραυνό Παραποτάμου που ισοφάρισε στο τέλος της αναμέτρησης με τον Κώστα Κολοβό. Έτσι η ομάδα της Φαλάνης είχε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα και πάλι με το ίδιο σκορ. Από την άλλη πήρε ακόμα ένα σημαντικό βαθμό η ομάδα του Παραποτάμου που παλεύει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Μόλις στο 12ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ οι γηπεδούχοι. Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ με σέντρα προς τα “καρέ” του Παραποτάμου, εκεί όπου ο Στέφανος Κόκκινος με ωραία πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρουτζέρο για το 1 – 0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Βέβαια πριν ακουστεί το σφύριγμα για την ανάπαυλα, ο Κουκουτσέλος προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 20′, αλλά του σουτ που δοκίμασε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φαλανιακού.

Στην επανάληψη τώρα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι. Στο 65′ μάλιστα έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, όταν ο Γιάννης Κόκκινος με απευθείας εκτέλεση φάουλ “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μιγδάνη.

Τελικά το συγκρότημα του Ζήση Ζιάγκα κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας λίγο πριν το παιχνίδι λήξη. Συγκεκριμένα στο 83ο λεπτό ο Σωτήρης Σαΐτης εκτέλεσε φάουλ προς την αντίπαλη περιοχή, εκεί όπου ο Κώστας Κολοβός βγήκε νικητής στον αέρα και με κεφαλιά νίκησε τον Μιγδάνη για το 1 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Από την πλευρά του ο Φαλανιακός θα μπορούσε στο τέλος να πάρει και τη νίκη αλλά παρουσιάστηκαν άστοχοι οι Αλεξανδρής και Παπαγεωργίου στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι καθώς  ο Δημήτρης Μιγδάνης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κ. Γιάντση για χτύπημα στον Αλέξη Τάκε και την θέση του αμέσως μετά την αποβολή πήρε ο δεύτερος πορτιέρο, Ζουρλαδάνης. Ενώ Πολλά παράπονα έχει ο Παραπόταμος από τις αποφάσεις του διαιτητή και τις υποδείξεις της δεύτερης βοηθού κ. Τσακνάκη.

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Φατούρας, Χριστιανίδης, Σουλιώτης, Κόκκινος (65′ Πανταζής Γ.), Λιλολάρι, Παπαγεωργίου (90′ Ζουρλαδάνης), Βαρσάμης, Μπλέντι 75′ (Καρυώτης), Αλεξανδρής, Ιγγλέζος.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Μπέτσιος (60′ Μούμος), Γκουγκουλιάς, Κολοβός, Τσιουτσιούμης, Παππάς (75′ Σαΐτης), Τάκε, Κόκκινος, Κουκουτσέλος (80′ Αβραμούλης), Καπετάνιος, Συκιώτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γιάντσης, Καραθάνος, Τσακνάκη