Ο Κούλης… κούλαρε την Λεβερκούζεν

Mε τον Κυριάκο Παπαδόπουλo να πετυχαίνει το γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη η Λεβερκούζεν επικράτησε 2-0 της Ζενίτ και εκμεταλλευόμενη το 0-0 της Μονακό με την Μπενφίκα ανέβηκε στην κορυφή του Γ’ ομίλου.

Ο Ντονάτι έκανε την αρχή, όμως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που «κλείδωσε» τη νίκη της Λεβερκούζεν επί της Ζενίτ με 2-0, που σε συνδυασμό με το 0-0 της Μονακό με την Μπενφίκα ανέβηκε στην κορυφή του Γ’ ομίλου στην τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο ημίχρονο η καθολική υπεροχή της Λεβερκούζεν δεν έφερε τα αποτελέσματα που θα ήθελαν οι Γερμανοί. Ρέιναρτς, Σον και Τσαλχάνογλου με τρεις ευκαιρίες σε δύο λεπτά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Λόντιγκιν στις καλύτερες στιγμές του ματς, ενώ ο Χουλκ στο 41’ απάντησε με φοβερή χαμένη ευκαιρία.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στην πρώτη καλή ευκαιρία ο Ντονάτι έκανε αυτό που έπρεπε. Με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Δύο λεπτά αργότερα μπήκε στο γήπεδο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, στη θέση του Σπάχιτς για να προσθέσει τη δική του πινελιάστη μεγάλη νίκη της Λεβερκούζεν. Τρία λεπτά μετά την είσοδο του έπιασε κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου και «κλείδωσε» τη νίκη που ανέβασε τις «ασπιρίνες» στην κορυφή του τρίτου ομίλου.