Ο Μέσι αποφασίζει αν θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ενημερωθεί πως ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει κάποιο σοβαρό μυϊκό πρόβλημα πέρα από τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο δεξί πόδι και ο Αργεντινός θα πάρει μόνος την απόφαση αν θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Ρεάλ, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Μέσι τραυματίστηκε στην ισοπαλία (2-2) με τη Σεβίλλη, το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί τρομερά αμφίβολος για το πρώτο clasico στο Copa del Rey.

Τη Δευτέρα δεν προπονήθηκε, έμεινε στο γυμναστήριο, όμως, έχει αποφύγει οποιοδήποτε μυϊκό τραυματισμό και απλά ταλαιπωρείται από συστολή στον μυ του ποδιού του.

Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει, όμως, όπως τονίζει ο Τύπος της Καταλονίας, ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» θ’ αποφασίσει μόνος του αν θα ρισκάρει και θα παίξει το βράδυ της Τετάρτης. Αν τελικά βρεθεί εκτός πλάνων θα είναι εντελώς για προληπτικούς λόγους ώστε να μην επιβαρυνθεί από τη στιγμή που υπάρχει επιβαρυμένο πρόγραμμα αυτό τον μήνα μαζί με τον επαναληπτικό ημιτελικό, τα ματς του Champions League αλλά και το ντέρμπι πρωταθλήματος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Μέσι αποφασίζει αν θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ

Πηγή: gazzeta.gr