Ο Μίροσλαβ Στοχ κοντά στη Σλάβια Πράγας

Ο Μίροσλαβ Στοχ βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Πράγα και σύμφωνα με την «Fanatik», Φερνέρμπαχτσε και Σπάρτα είναι πολύ κοντά στην συμφωνία για την απόκτηση του.

Μπορεί και σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο το όνομά του να ενεπλάκη, κυρίως με φήμες από την Τουρκία, σε μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και η πολωνική Λέγκια, φαίνεται να καταλήγει στη Σπάρτα Πράγας.

Η ομάδα από την Τσεχίας έχει συμφωνήσει με τον Στοχ και απομένει να διαπραγματευτεί και να έρθει σε συμφωνία και με τη Φενέρμπαχτσε, που δε θέλει  να τον κρατήσει.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα κάνει προπονήσεις με την ομάδα από τη γενέτειρα του, ΦΚ Νίτρα, ενώ ο πρώην συμπαίκτης του στη Φενέρ, Μίχαλ Κάντλετς που παίζει στη Σπάρτα ανέλαβε να τον ενημερώσει για την ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr